Troba informació de diferents activitats que es realitzan a la comarca.

Premi “Compta fins a tres” pel Juga Verd Play!

Us informem que per donar resposta a la demana d’informació respecte a la campanya d’inspecció de treball i seguretat social, hem canviat la ubicació de la sessió formativa de demà dimecres 10 de juliol a les 18.30h i es celebrarà a la Biblioteca Mercè Rodoreda (c/ Major, 69) de Sant Joan Despí.
Canvi d’ubicació: sessió informtativa entitats

Us informem que el proper dimecres 10 de juliol a les 18.30h a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Parc Torreblanca (N-340 km 1249) de Sant Feliu de Llobregat tindrà lloc una sessió informativa en resposta a la campanya d’inspecció de treball i seguretat social que està posant en perill la supervivència de moltes entitats amb un profund arrelament al territori. És per aquest motiu que el Consell Esportiu de Baix Llobregat vol obrir una línia d’acompanyament i suport tècnic amb la finalitat de donar tota la informació relativa a aquest procés així com posar al vostre abast els mitjans necessaris per afrontar aquesta situació. Us preguem confirmació d’assistència mitjançant trucada telefònica al 93 685 20 39 o per correu electrònic a paula@cebllob.cat.
Convocatòria:Sessió informativa 10 juliol-18.30h

Com arribar-hi a la sessió formativa

El dissabte 22 de setembre, el Club d’Atletisme Collbató i la Secció Esportiva Escolar La Salut amb el suport de l’Ajuntament de Collbató, organitzen la tercera edició de la COLLBATONINA amb un recorregut de 5km i 10km al peu de Montserrat, amb un circuit mixte d’asfalt (60%) i camins verds del parc natural de la Muntanya de Montserrat (40%). També hi haurà curses infantils solidàries, on l’euro d’inscripció anirà destinat a l’ONG Collbató per la Solidaritat. Us podeu descarregar el cartell de la cursa.
Cartell 3a edició cursa Collbatonina

Díptic 3a Collbatonina