Un cop disputades les lligues comarcals del Consell Esportiu del Baix Llobregat en esports d’equip (bàsquet, futbol sala, futbol 7, handbol i voleibol) i les jornades en esports individuals (atletisme, cros, aquataló, ciclisme, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, gimnàstica aeròbica, judo, karate, natació, patinatge artístic i tennis taula) als 30 municipis de la comarca, es posa en marxa l’àmbit territorial i nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC). L’estructura dels JEEC estableix tres àmbits d’actuació: àmbit local, àmbit territorial i àmbit nacional amb un sistema de superació de fases que es proposa per donar una continuïtat als esportistes. En aquesta secció penjarem tota la informació de la fases supracomarcals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Esteve de Sesrovires organitzen la Final Nacional de Voleibol Aleví Femení nivell A i nivell B el proper dissabte 28 de maig del 2016.
Informació Final Nacional Voleibol Aleví Femení

Dossier Final Nacional Voleibol Aleví Femení

El Consell Esportiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Cornellà organitzen la Final Nacional de Voleibol Aleví Masculí nivell A i nivell B el proper diumenge 29 de maig del 2016.
Informació Final Nacional Voleibol Aleví Masculí

Dossier Final Nacional Voleibol Aleví Masculí

Classificacions Fase Sector

Horaris Fase Sector Bàsquet

Horaris Fase Sector Futbol 7

Horaris Fase Sector Futbol Sala

Horaris Fase Sector Voleibol

Horaris Fase Sector Handbol

Normativa Fase Supracomarcal Esports d’Equip

Quadre de competicions Fase Sector

Informació Fase Sector