Coneixes la figura del Tut@r de Joc?

El Tut@r de Joc és la persona que fa d’àrbitre al Juga Verd Play, la competició dels Jocs Escolars del Baix Llobregat.

Com en totes les competicions esportives, és un element imprescindible, sense el qual  no es pot dur a terme l’activitat. En el cas dels JEE, la figura del Tut@r de Joc és encara més important ja que la seva actuació serà clau a l’hora d’assolir els objectius educatius, convivencials i de foment de  la participació que promou l’esport en edat escolar.

A continuació us mostrem les premises bàsiques sobre el perfil dels Tut@rs de Joc:

  • En categories de formació, el tut@r de joc ha de ser un educador, un transmissor de valors: ha d’ explicar als esportistes el que han fet malament i com ho haurien de corregir.
  • El Tut@r de Joc ha de ser un exemple pels jugadors/es, entrenadors/es i també pel públic,  sent una persona responsable i compromesa amb la seva tasca.
  • El Tut@r de Joc ha de tenir cura de la seva imatge (equpació tut@r de joc) i mantenir una bona actitud davant de la resta d’agents implicats durant el desenvolupament d’un partit.

Vols ser Tut@r de Joc?

Demana informació a:

Formació Continuada: Càpsula formativa 3 – “El Arbitraje que no viene en los libros” Pérez Lima, Manuel (VIBLIOTEC)

El proper dijous 25 de gener de 2024 s’activarà la 3a Càpsula Formativa programada en el pla de formació continuada per l’equip de Tut@rs de Joc amb cap any d’experiència.

Formació Continuada: Càpsula formativa 2 – Prevenció i resolució de conflictes

El proper dimecres 3 de gener de 2023 a les 18.00h seguim amb la formació continuada per als Tut@rs de Joc novells i novelles amb 0 anys d’experiència, coincidint amb l’inici de la 2a Fase el dissabte 13 de gener.

Formació Continuada: Càpsula formativa 1 – Protocols pre, durant i post-partit

El proper dimarts 7 de novembre de 2023 a les 18.00h s’inicia la formació continuada per als Tut@rs de Joc novells i novelles amb 0 anys d’experiència, coincidint amb l’inici de la 1a Fase el dissabte 11 de novembre. 

Iniciem la temporada 23-24 amb l’equip de Tut@rs de Joc ple d’il·lusió!

L’equip de Tut@rs de Joc en motiu de l’inici de la competició esportiva han realitzat una formació per donar inici a la temporada 23-24.

CIaTE d’Arbitratge i Esport en Edat Escolar – Temporada 23-24

El proper dissabte 16 de setembre i 23 de setembre al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà es realitzarà la formació de Tut@rs de Joc per la temporada 23-24.

Bloc Comú del CIaTE d’Arbitratge i Esport en Edat Escolar

El proper dimecres 4 de gener al Centre Cívic Frederic Mompou de Castelldefels es realitzarà la recuperació del Bloc Comú del CIaTE d’Arbitratge i Esport en Edat Escolar.

Iniciem la temporada 22-23 amb l’equip de Tut@rs de Joc ple d’il·lusió!

L’equip de Tut@rs de Joc en motiu de l’inici de la competició esportiva han realitzat una formació per donar inici a la temporada 22-23.

CIaTE d’Arbitratge i Esport en Edat Escolar

Vols treballar com a Tut@r de Joc?Inscriu-te a la formació per la temporada 22-23El Tut@r de Joc és la persona que fa d’àrbitre al Juga Verd Play, la competició dels Jocs Escolars del Baix Llobregat. Com cada temporada, el Consell Esportiu del Baix Llobregat organitza el CIaTE d’Arbitratge i Esport en Edat Escolar, que es…

Impulsem una campanya per posar en valor la figura del tut@r de joc en els Jocs Escolars

Iniciem una campanya per valorar la tasca que desenvolupen els nostres tutors de jocs i les nostres tutores de joc, a més de sensibilitzar a esportistes, tècnics/es, i famílies de la importància de competir amb valors per facilitar-los la seva feina.

Jornada de Reciclatge per als tut@rs de joc dels esports col·lectius de la competició dels Jocs Escolars del Baix Llobregat

Jornada de Reciclatge per als tut@rs de joc dels esports col·lectius de la competició dels Jocs Escolars del Baix Llobregat

CIaTE d’arbitratge i esport en edat escolar

Com cada temporada, el Consell Esportiu del Baix Llobregat organitza el CIaTE d’arbitratge i esport en edat escolar, que es durà a terme el dissabte 18 i 25 de setembre. Realitzar aquesta formació és obligatori per poder exercir de Tut@r de Joc la temporada 21-22.