FUNCIONS DAEE:

El Departament d’Atenció a les Entitats Esportives del Baix Llobregat (DAEE), és un servei gratuït d’assessorament i formació per a les entitats esportives del Baix Llobregat. Dins les seves funcions podem trobar l’assessorament, la formació, informació i divulgació i l’acompanyament en el procés d’actualització i regularització:

  • Assessorament presencial: realitzar la consulta presencialment a les oficines del Consell Esportiu del Baix Llobregat. Cal demanar cita prèvia via el telèfon i/o el correu electrònic de contacte
  • Assessorament telefònic: consulta telefònica durant l’horari d’atenció al públic al telèfon de contacte.
  • Assessorament per correu electrònic: traslladant la consulta via el correu electrònic de contacte del servei.
  • Formació, informació i divulgació: desenvolupament de 8 formacions escollides per les entitats esportives del Baix Llobregat, amb temàtiques d’interès en la gestió de les entitats esportives. Informació i divulgació d’informació rellevant i d’interès.
  • Acompanyament en el procés d’actualització i regularització: el DAEE acompanya el procés d’actualització i regularització laboral, comptable, fiscal i d’altres aspectes normatius a totes aquelles entitats que ho sol·licitin.

Esquema funcions DAEE