El Consell Esportiu del Baix Llobregat organitza diferents jornades formatives adreçades al professorat d’Educació Física dels centres d’educació del Baix Llobregat.

Us presentem la 11ena activitat i darrera actuació formativa dins del nostre “PLA DE FORMACIÓ PER AL PROFESSORAT D’EF” (amb el reconeixement del Departament d’Ensenyament), serà de “Noves propostes de senderisme, marxa nòrdica i altres activitats al medi natural”, el dissabte 4 de juny al matí de 9 a 13.30h. Per a més informació i poder inscriviu-vos-hi, obriu el document adjunt.
Informació, com arribar-hi.Activitats medi natural

Inscripció: Noves propostes de senderisme

Inscripcions obertes per a la 10ena i penúltima activitat formativa dins del nostre pla formatiu: RECICLAJOC: DÓNA JOC AL MATERIAL DE REBUIG, el dissabte 21 de maig al matí de 9.00h a 13.30h a l’Escola Salvador Lluch (Carrer de Sant Joan, 31) de Gavà. Més informació al document adjunt.
Informació i com arribar-hi. Formació RECICLAJOCS

Inscripció formació: RECICLAJOCS

Ja us podeu inscriure a la 9ena activitat formativa dins del nostre “PLA DE FORMACIÓ PER AL PROFESSORAT D’EF” (amb el reconeixement del Departament d’Ensenyament), serà d’ INICIACIÓ AL BÀDMINTON, el dissabte 9 d’abril al matí de 9 a 13.30h al Podium Viladecans (Carrer Pompeu Fabra, 5) de Viladecans. Més info al document adjunt.
Informació i com arribar-hi. Formació de Bàdminton

Inscripció formació: BÀDMINTON

NOVA DATA #PosatALaSevaPell: dissabte 12 de març de 2016 de 9 a 13.30h a Escola Josep Guinovart (Carrer Camí Fondo de Ca n’Aymerich, 2) de Castelldefels. Més info al document adjunt.
Informació i com arribar-hi. #PosatALaSevaPell

Inscripció jornada #PosatALaSevaPell 

Us presentem la 8ena activitat formativa dins del nostre “PLA DE FORMACIÓ PER AL PROFESSORAT D’EF” (amb el reconeixement del Departament d’Ensenyament), serà d’ INICIACIÓ A L’ACROESPORT, el dissabte 27 de febrer al matí de 9:30h a 13:30h a l’Institut Olorda (C/ Carles Buigas 22-28) de Sant Feliu de Llobregat.
Informació i com arribar-hi. ACROESPORT

Inscripció formació: INICIACIÓ A L’ACROESPORT

Planning esquiada: 6, 7 i 8 de febrer 2016

Us adjuntem tota la informació de la jornada formativa d’esquí/snow per al professorat d’Educació Física i tècnics/ques municipals d’esports de la comarca, que es durà a terme els dies 7 i 8 de febrer de 2016 a l’Estació d’Esquí LA MASELLA i als bungalows del càmping Queixans (Fontanals de Cerdanya).
Escrit de presentació de l’esquiada

Butlleta d’inscripció formació d’esquí i snow 

NOU TORN: Curs d’Autoprotecció i Suport Vital Bàsic, el dissabte 19 de desembre al matí de 09h a 13h a l’Estadi municipal Joan Baptista Milà (Ronda Sant Ramon, 159) de Sant Boi de Llobregat. Trobareu tota la informació de la jornada i un com arribar-hi al document adjunt.
Informació curs autoprotecció i SVB(19 desembre)

Inscripció:Curs autoprotecció i SVB (19 desembre)

Us presentem la 5ena activitat formativa serà d’ INICIACIÓ A LES DANSES AFRICANES, el dissabte 12 de desembre al matí de 10h a 13h al Casal de la Montserratina (Pl. de la Constitució 4) de Viladecans. Trobareu tota la informació de la jornada i un com arribar-hi al document adjunt.
Informació i com arribar-hi.Danses africanes

Inscripció formació: DANSES AFRICANES

NOU TORN: Curs d’Autoprotecció i Suport Vital Bàsic, el dissabte 21 de novembre al matí de 09h a 13h a l’escola Bon Soleil (Camí de la Pava, 15) de Gavà. Trobareu tota la informació de la jornada i un com arribar-hi al document adjunt.
Informació curs autoprotecció i SVB(21 novembre)

Inscripció:Curs autoprotecció i SVB (21 novembre)

Des del Consell Esportiu us proposem una nova formació adreçada a tot el professorat d’EF: #EducaVerdPlay. Si sou mestres i professors i voleu gaudir d’una jornada diferent, on us emportareu més que experiències i una motxilla carregada d’una fantàstica recopilació d’eines, no dubteu en inscriviu-vos-hi:
Inscripció formació:EDUCA VERD PLAY

Nova activitat formativa! Curs d’Autoprotecció i Suport Vital Bàsic, el dissabte 14 de novembre al matí de 09h a 13h a l’escola Bon Soleil (Camí de la Pava, 15) de Gavà. Trobareu tota la informació de la jornada i un com arribar-hi al document adjunt.
Informació,com arribar-hi.Curs autoprotecció i SVB

Inscripció:Curs autoprotecció i suport vital bàsic

Ja us podeu inscriure a la segona actuació formativa d’INICIACIÓ A L’HOQUEI que tindrà el lloc dissabte 3 d’octubre al matí de 9.00h a 13.30h al Complex Esportiu Municipal Julio Méndez (Carrer Riu Guadalquivir, 1-13) del Prat de Llobregat. Trobareu tota la informació de la jornada i un com arribar-hi al document adjunt.
Informació i com arribar-hi. Iniciació a l’hoquei

Inscripció: formació iniciació a l’ Hoquei

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Post comment