2016.5.4-taula

Aquí trobareu tot allò referent a la temàtica de formació que pugui se d’interès pels diferents col·lectius associats a l’Educació Física i l’Esport a la comarca del Baix Llobregat.

Us informem que el proper dijous 19 de maig el Consell Esportiu del Baix Llobregat organitza conjuntament amb la Federació Catalana d’Esports de Persones amb una Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Discapacitats Visuals (FCEC), una taula rodona sobre “Els valors de l’esport paralímpic” per reconèixer així a tots els i les esportistes preseleccionats pels Jocs Paralímpics de Rio i alhora fer èmfasi en els valors positius de l’esport. La jornada es celebrarà a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Llobregat (Parc Torreblanca, Ctra. Nacional 340 km 1249 de Sant Feliu de Llobregat) de 18 h a 19.30 h i estarà oberta a totes les persones vinculades al món de l’esport.
Cartell informatiu taula rodona

Aquesta jornada pot interessar a qualsevol dels agents que estigui vinculat amb l’àmbit de l’esport escolar: tècnics/ques d’esports, professorat d’EF, coordinadors/es d’escoles esportives, delegats, dinamitzadors, pares i mares d’esportistes de clubs, entitats, centres escolars o AMPA de la Comarca del Baix Llobregat, etc. Premeu:
Inscripció “Els valors de l’esport paralímpic”

Us informem que el proper 25 de novembre de 2015 a les 19h00 se celebrarà una sessió informativa a l’edifici docent del Consell Català de l’Esport (sala d’actes, Carrer de Sant Mateu 27-37 Esplugues del Llobregat). Aquesta sessió té per finalitat explicar les novetats de la Llei 7/2015, i alhora, donar a conèixer els nous procediments de registre dels professionals al ROPEC. Per tal de confirmar assistència, cal enviar un correu electrònic a la Representació Territorial de Barcelona: esports_barcelona.presidencia@gencat.cat.
Escrit SG inf territorial Llei 7/15 i ROPEC

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Post comment