Emulant el famós repte dels 100 cims de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el repte dels “10 Cims del Baix Llobregat” neix amb el principal objectiu de donar a conèixer els cims més emblemàtics de la nostra comarca, a més de fomentar els hàbits saludables a través de la pràctica del senderisme.

Els 10 CIMS del Baix Llobregat

Els 10 cims seleccionats per assolir aquest repte, s’aniran publicant setmanalment després de les festes de Nadal, proporcionant un repte saludable enfront del període de vacances que normalment, provoca una petita aturada en l’activitat regular de pràctica esportiva.

Les fitxes que es publicaran de cada cim oferiran la informació necessària per poder realitzar l’ascens: el municipi al qual pertany, l’altitud, la distància de la ruta, el punt d’inici, el desnivell del terreny, el tipus de ruta i una breu descripció del recorregut. També es publicarà un track de cada ruta.

⏳ El període per assolir aquest repte comptarà des del dia 1 de gener de 2024  fins a l’últim dia de l’any 2024.

Els 10 CIMS

Preguntes freqüents:

Per assolir aquests 10 cims s’han seleccionat les rutes més assequibles per afavorir la participació de tothom: famílies, joves, adults, gent gran, etc. No obstant, sabent les oportunitats que ens ofereix el nostre entorn natural, cada persona pot escollir si realitza aquesta ruta més senzilla que es proposa des del Consell Esportiu o escull altres punts d’inici o recorreguts alternatius que aportin variables per allargar les caminades, fer-les circulars en lloc de lineals, o agafar corriols que augmentin el desnivell del terreny.

Els cims podran realitzar-se en qualsevol moment de l’any i cada cop que s’aconsegueixi realitzar un, s’haurà de registrar omplint un formulari on haurem d’adjuntar una fotografia nostra al cim.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat concedirà un obsequi a tothom que aconsegueixi superar el repte, pujant els 10 cims de la comarca!

Un cop s’hagi assolit el repte, només cal enviar un correu a jugaverdplay@cebllob.cat per tal de que fem la validació corresponent i així us comunicarem quan podreu venir a recollir l’obsequi.