La promoció de l’esport escolar

Consell Esportiu del Baix Llobregat

La promoció de l’esport escolar és un altre dels pilars del Consell Esportiu del Baix Llobregat.
El CEBLLOB té una àmplia oferta d’activitats ludicoesportives d’alt contingut formatiu adreçada als centres educatius per tal de promoure modalitats esportives de caràcter més minoritari amb un tret diferencial: prioritzar la participació i socialització per damunt dels resultats. En aquest sentit, les trobades ludicoesportives són l’exemple més representatiu de la tasca desenvolupada des del CEBLLOB.

També s’han de tenir presents altres activitats com els plans de promoció, els batejos de mar, les jornades Baixdance o les curses d’orientació, entre d’altres.

Campus Esportiu Juga Verd Play

III Campus Esportiu Juga Verd Play

22, 23 i 24 de juliol, Casa de Colònies El Pinar (Canyelles)

És una estada esportiva amb un valor afegit a la comarca, ja que serà l’únic campus esportiu capaç de vertebrar la branca esportiva i educativa mitjançant el programa Juga Verd Play. 

Us convidem a que feu una ullada al dossier informatiu per conèixer a fons el campus i poder fer la inscripció correctament!

A infants de 3er a 6è de primària

La modalitat del campus serà esportiu i en ell es desenvoluparan un seguit d’activitats com curses d’orientacions, tallers d’hàbits saludables, tallers de diferents modalitats esportives, reptes JVP, jocs cooperatius, etc.

A més, es realitzarà una gimcana esportiva com a cloenda final on apareixeran diverses activitats fisicoesportives.

El II Campus Esportiu JVP es durà a terme a la Casa de Colònies El Pinar ubicada a Canyelles.

És una masia situada dins del massís del Garraf, en ple parc Natural.

El seu entorn envoltat de bosc mediterrani, molt proper al mar, ens permet gaudir d’unes instal·lacions úniques. A més, té una piscina exclusiva de la Casa de Colònies, pistes poliesportives, zones d’ombra per realitzar activitats i espais complementaris per realitzar tot tipus d’activitats

Son tres dies de casal 22, 23 i 24 de juliol.

La finalitat és oferir un servei extra a les famílies durant les vacances dels infants i tenir un espai on els seus infants puguin divertir-se, gaudir de la pràctica esportiva i treballar els valors que les estades esportives ens ofereixen com son la convivència, l’autonomia o la cooperació.

Premeu el botó i seguiu les instruccions del dossier per poder fer la inscripció.

III Campus Esportiu Juga Verd Play

III Campus Esportiu JVP

La nostra finalitat de l’entitat és fomentar i promocionar l’activitat fisicoesportiva a la comarca. Des de 2013 duem a terme el programa Juga Verd Play amb l’objectiu d’educar a través de l’esport.

Fruit dels bons resultats aconseguits s’ha creat el Campus Esportiu Juga Verd Play del Baix Llobregat que tindrà una durada de tres dies i dos nits, un campus que serà un punt de trobada per diferents esportistes escolars on podran gaudir de diferents modalitats esportives i de la natura a través de l’esport.

 

Activitat destacada

Reptes Teen Baix Llobregat Move

Des del Consell Esportiu impulsem un nou programa de gamificació per augmentar la pràctica esportiva i promoure els hàbits saludables entre els i les adolescents de la comarca.

El programa s’adreça a l’alumnat de secundària dels centres educatius de la comarca.

L’eina principal per portar a terme aquest nou programa de gamificació és l’app “Fittoken Move”, desenvolupada per Atlas Sport Consulting a través de la qual es realitzarà el registre de l’activitat.

Us oferim les següents activitats

Consulteu les activitats confirmades per a aquest curs 23-24:

Contacta

Necessiteu ajuda?

Per a poder contactar amb el Departament de Promoció, podeu utilitzar les següent vies de contacte:

(Per a sol·licitar cita prèvia, us podeu adreçar via telèfon o correu electrònic)

@ alex@cebllob.cat

93 685 20 39 (ext. 5)

Dilluns a divendres de 9:30 a 14:30