Què són els Jocs Esportius Escolars (JEE)?

Des dels seus inicis, el programa fonamental que el CEBLLOB ha desenvolupat per encàrrec del Consell Català de l’Esport (CCE) i del Departament d’Ensenyament és el dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Aquest programa, tal com estableixen les directrius, té com a objectiu impulsar un model d’esport escolar educatiu i participatiu que inclogui els vessants competitiu i recreatiu. El CEBLLOB és el responsable de convocar, coordinar i executar totes les actuacions, en els àmbits local, comarcal i intercomarcal, adreçades als infants i joves a partir del cicle inicial de primària i fins a l’educació secundària postobligatòria. Així mateix, és el responsable d’organitzar i executar actuacions supracomarcals per encàrrec del CCE i de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

Dins del programa de Jocs Escolars cal destacar que el Consell va posar en marxar el curs 2013-14 un nou model de competició d’esport en edat escolar, el Juga Verd Play, que té una finalitat molt clara: l’educació en valors mitjançant la pràctica esportiva de tots els col·lectius implicats.

L’àmbit d’aplicació d’aquest model són els esports d’associació (futbol 7, futbol sala, handbol, basquetbol, voleibol i beisbol) i en les categories que corresponen a l’educació infantil fins a Batxillerat.

Modalitats esportives

Esports d'equip

Consulta els calendaris, normatives, documentació i classificacions dels Esports d’Equip dels JEE.

Esports individuals

Consulta els calendaris, jornades, nomatives, documentació i la targeta verda dels Esports Individuals dels JEE.

Competicions

Consulta els calendaris i classificacions dels Jocs Esportius Escolars del Consell Esportiu del Baix Llobregat.

IX Acte de Reconeixement als Valors Juga Verd Play

El proper dijous 27 de juny de 2024 se celebrarà el 9è Acte de Reconeixement als Valors Juga Verd Play a l’Auditori de Cornellà (Carrer Albert Einstein, 51) amb l’objectiu de distingir als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2023-24.

Documentació

Normativa competició

Aquesta normativa està controlada i elaborada pel comitè organitzador.

Normativa tècnica

Consulta la normativa i el procés d’inscripció a les competicions pertinents.

Protocol accidents

Informació dels passos a seguir en cas d’accident i cobertures de les pòlisses.

Protocol en cas de pluja

Seguiex els següents passos en cas que s’hagi de suspendre un partit.

Manual Playoff

Consulta’l per fer inscripcions i tramitacions per participar als JEE i PCEE.

Juga Verd Play

 • null

  Juga Verd Play

  És el model de competició dels Jocs Esportius Escolars del Consell Esportiu del Baix Llobregat que proposa un canvi de paradigma on la finalitat és educar en valors a travès de l’esport.

 • null

  Tut@rs de Joc

  Saps qui és el Tut@r de Joc? És la persona que fa d’àrbitre al Juga Verd Play, la competició dels Jocs Escolars del Baix Llobregat. Prem a la imatge per saber més!

   

 • Biblioteca de reptes

  Aquest apartat és un recurs per tots aquells equips o esportistes de modalitats individuals que vulguin millorar aspectes tècnics incloent el treball de valors

Campanya Targeta Verda

Decàlegs

Informació

Comitè de competició

Consulta’l per fer inscripcions i tramitacions per participar als JEE i PCEE.

Circulars informatives

Info d’interès per a entitats del Baix Llobregat i d’altres consells participants.