Què és el DAEE?

El Departament d’Atenció a les Entitats Esportives del Baix Llobregat (DAEE), és un programa de suport a les entitats i clubs esportius sense ànim de lucre, amb l’objectiu de formar-les i d’informar-les i també d’assessorar als ajuntaments i a les àrees d’esports municipals que des de fa anys, estan desenvolupant programes de suport a les entitats del seu territori.

És un SERVEI GRATUÏT d’assessorament i formació per a les entitats esportives del Baix Llobregat.

Aquest nou servei compta amb la col·laboració de diversos professionals especialistes que assessoraran en l’àmbit jurídic, econòmic, financer, comptable, fiscal i laboral a totes aquelles entitats, associacions o clubs esportius que desenvolupin programes esportius sense ànim de lucre, en col·laboració amb els seus municipis i que tinguin seu a qualsevol municipi de la Comarca.

Funcions:

Dins les seves funcions podem trobar l’assessorament, la formació, informació i divulgació i l’acompanyament en el procés d’actualització i regularització:

  • Assessorament presencial: realitzar la consulta presencialment a les oficines del Consell Esportiu del Baix Llobregat. Cal demanar cita prèvia via el telèfon i/o el correu electrònic de contacte
  • Assessorament telefònic: consulta telefònica durant l’horari d’atenció al públic al telèfon de contacte.
  • Assessorament per correu electrònic: traslladant la consulta via el correu electrònic de contacte del servei.
  • Formació, informació i divulgació: desenvolupament de 8 formacions escollides per les entitats esportives del Baix Llobregat, amb temàtiques d’interès en la gestió de les entitats esportives. Informació i divulgació d’informació rellevant i d’interès.
  • Acompanyament en el procés d’actualització i regularització: el DAEE acompanya el procés d’actualització i regularització laboral, comptable, fiscal i d’altres aspectes normatius a totes aquelles entitats que ho sol·licitin.

Serveis

Ajuts per a les entitats

Newsletter i Recursos DAEE

Gestió i Regularització

Formacions DAEE

Novetats

Contacta amb DAEE

Necessiteu ajuda?

Per a poder contactar amb el Departament d’Atenció a les Entitats Esportives del Baix Llobregat (DAEE), podeu utilitzar les següent vies de contacte:

(Per a sol·licitar cita prèvia, us podeu adreçar al DAEE via telèfon o correu electrònic)

@ daee@cebllob.cat

☎ 676 621 829

Dilluns i dimecres de 15:30 a 19:30  / Dimarts i dijous de 9:00 a 13:00

Consulta informativa

Canal WhatsApp

INFORMA'T SOBRE L'ACTUALITAT DEL DAEE:

*En aquest sentit l’informem que el canal escollit és l’aplicació de missatgeria WhatsApp i que, si vostè accepta formar part del xat/grup, li estarà facilitant les dades a aquesta entitat qui té la seva pròpia política de privacitat.

Amb el patrocini de: