La Formació CEBLLOB

La formació dels agents que estan implicats en el món de l’esport és sinònim de garantia de qualitat dels serveis esportius que el CEBLLOB vol posar a l’abast de tota la població de la comarca. Amb aquesta finalitat, el CEBLLOB ofereix  cursos i activitats formatives adreçats als diferents col·lectius:

  • Cursos per a mestres i professors/es d’Educació Física: oferta formativa inclosa en l’anomenat Pla de formació complementària per al professorat d’Educació Física, reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
  • Cursos per a tècnics/ques municipals: jornades formatives de curta durada que tenen per objectiu garantir el reciclatge dels tècnics vinculats al món de l’esport municipal.
  • Cursos per a tut@rs de joc (àrbitres dels JJEE): monogràfics de interpretació i aplicació dels diferents reglaments dels esports convocats en el programa dels JEEC, CIATE en arbitratge, etc.
  • Cursos per a voluntaris i dinamitzadors/es esportius: cursos de nivell bàsic per al desenvolupament de les tasques de voluntariat (CIATES) o monogràfics esportius.
  • Cursos per als alumnes del Cicles Formatius de Grau superior d’activitats físiques i esportives: curs d’organització i gestió d’esdeveniments esportius.
  • Tallers per a pares i mares: xerrades de sensibilització sobre els valors de l’esport.

A quina formació vols accedir?

Podeu consultar totes les formacions del curs 22-23:

Contacta

Necessiteu ajuda?

Per a poder contactar amb el Departament de Formació, podeu utilitzar les següent vies de contacte:

(Per a sol·licitar cita prèvia, us podeu adreçar via telèfon o correu electrònic)

@ Professorat d’E.F: joseto@cebllob.cat

@ CIaTE: hector@cebllob.cat

@ Tut@rs de joc: escolatutors@cebllob.cat

@ Escola de Tècnics i Tècniques: jugaverdplay@cebllob.cat

@ Dinamitzadors PCEE:pcee@cebllob.cat

@ DAEE: daee@cebllob.cat

@ Esport Popular: jugaverdplay@cebllob.cat

93 685 20 39

Dilluns a divendres de 9:30 a 14:30