Vols treballar en l’àmbit esportiu i estar inscrit al ROPEC? Forma’t!

El Consell Esportiu del Baix Llobregat organitzarà diferents cursos per aconseguir el títol de Monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu.

Esquema dels blocs formatius del Curs de Monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu:

CIaTEs - Info

Vols rebre informació sobre futures edicions formatives?

* indicates required
camp obligatori
Consentiment legal

CIaTEs - Formacions

✅ Ja he finalitzat el Curs de Monitor/a Poliesportiu!

Com em puc inscriure al ROPEC?

Un cop finalitzats tots els blocs formatius i el període de pràctiques, per tramitar el ROPEC cal enviar la següent documentació a cristina@cebllob.cat:

CIaTEs - Formacions

Curs Monitor/a en l’àmbit poliesportiu – Martorell

El Consell Esportiu del Baix Llobregat juntament amb l’ajuntament de Martorell organitza un Curs de Monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu, el qual dona accés al ROPEC. 
Aquesta formació es realitzarà des d’una perspectiva de l’esport educatiu 360 – educació a temps complet-, enriquit amb una visió comunitària de la pràctica de l’activitat física i esportiva com element de millora de les oportunitats i de transformació social.

Curs Monitor/a en l’àmbit poliesportiu – Cornellà

El Consell Esportiu del Baix Llobregat, amb la col·laboració del departament d’esports de l’Ajuntament de Cornellà, organitza un Curs de Monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu, el qual dona accés al ROPEC. Actualment s’obren inscripcions pel CIATE Jocs i Esports.