e-sports del Baix

e-sports del Baix

Participa en el projecte ‘e-sports del Baix, aprenem com cal per jugar en digital’. Aquesta proposta, que de moment serà una prova pilot, vol imitar el que podria ser una competició d’e-sports organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, però en un curt termini de temps.

‘e-sports del Baix’ és una alternativa a les competicions d’e-sports actuals amb la que es vol afrontar la realitat actual envers l’ús que fan els joves dels videojocs i amb una finalitat molt clara: l’educació en valors, hàbits saludables i en la pràctica esportiva de tots els col·lectius implicats en el món dels videojocs.

Aprenem com cal per jugar en digital!

S’han oferit dos Webinars, abans de l’inici de la prova pilot, amb l’objectiu d’informar i posar en context al públic adult sobre els e-sports i alhora explicar de primera mà el model d’e-sports del CEBLLOB:

WEBINAR 1


WEBINAR 2

FINAL DEL TORNEIG D'E-SPORTS DEL BAIX

Els videojocs, en creixement

El creixement de l’ús dels videojocs i el món que els envolta és una realitat que cada cop té més presència dins del nostre dia a dia. Durant els últims anys i derivat d’aquest creixement, s’han començat a dur a terme competicions.

Esports electrònics (e-sports) és la forma d’anomenar les competicions que es realitzen mitjançant videojocs.

La popularitat i gran públic de les competicions de videojocs ha derivat en la creació d’entitats i equips de professionals.

Aquests equips es dediquen a entrenar i millorar les seves habilitats i s’especialitzen en la pràctica concreta d’un sol videojoc o gènere. Dins dels e-sports es considera a cada videojoc una disciplina diferent. El seu funcionament és molt senzill: cada eSport té les seves pròpies regles i tenen accés a diferents dispositius i plataformes de forma online o offline.