CONEIXES L’ESCOLA DE TÈCNICS I TÈCNIQUES DEL CEBLLOB?

La gran majoria de tècniques i tècnics que lideren els equips de nenes i nens dels JEE, tant d’esports col·lectius com individuals, tenen formacions vinculades als aspectes tècnics i les normatives dels esports. És per aquest motiu que, els continguts que s’ofereixen en aquestes càpsules formatives online, busquen millorar la tasca i els coneixements d’aquest col·lectiu amb una perspectiva més holística, dotant-los d’eines complementàries que els permeti desenvolupar les seves funcions tant a dins com a fora de la pista.

A continuació podràs visualitzar la biblioteca de càpsules formatives per a tècniques i tècnics dels JEE del Baix Llobregat.

Càpsula formativa 8: “Introducció al Bullying” (Esports col·lectius i esports individuals)

8a càpsula formativa online per a tècnics i tècniques d’ ESPORTS INDIVIDUALS i ESPORTS COL·LECTIUS: “Introducció al Bullying: L’esport com a eina de prevenció de l’assetjament entre infants i joves”.

Càpsula formativa 7: “Treball de les emocions” (Esports col·lectius i esports individuals)

7a càpsula formativa online per a tècnics i tècniques d’ ESPORTS INDIVIDUALS i ESPORTS COL·LECTIUS a càrrec de la Ione Román, Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Diplomada en Magisteri d’Educació Física per la Universitat Europea de Madrid (UEM): “Treball de les emocions”

Càpsula formativa 6: “Preparació de l’entrenament als esports individuals”

6a càpsula formativa online per a tècnics i tècniques d’ ESPORTS INDIVIDUALS: “Preparació de l’entrenament als esports individuals” a càrrec de Lara Barbancho Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Professora de CAFE a EUSES Terres de l’Ebre. Professora de CAFE i al doble grau de CAFE i FIsioteràpia a Tecnocampus (Pompeu Fabra)i entrenadora i Jutgessa nacional de Gimnàstica Rítmica).

Càpsula formativa 5: “Preparació de l’entrenament als esports col·lectius”

5a càpsula formativa online per a tècnics i tècniques d’ ESPORTS COL·LECTIUS: “Preparació de l’entrenament als esports col·lectius” a càrrec de Gabriel Daza, Doctor per la Universitat de Barcelona, Màster en Psicologia de l’esport per la UAB i Cap del Departament de Rendiment i Professor de l’INEFC- Centre de Barcelona (UB).

Càpsula formativa 4: “Hàbits saludables” (Esports col·lectius i individuals)

4a càpsula formativa online per a tècnics i tècniques d’ esports col·lectius i individuals a càrrec de Carla Méndez, graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona. Màster en Nutrició i Alimentació per la Universitat de Barcelona: “Hàbits saludables”

Càpsula formativa 3: “Treball en valors I” (Esports col·lectius)

3a càpsula formativa online per a tècnics i tècniques d’ ESPORTS COL·LECTIUS a càrrec de Carles González, Doctor per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Educació Física per l’INEFC de Barcelona i Cap del departament d’Educació Física de l’INEFC Barcelona: “Treball en Valors I”

Càpsula formativa 2: “Treball en valors I” (Esports individuals)

2a càpsula formativa online per a tècnics i tècniques d’ ESPORTS INDIVIDUALS a càrrec de la Ione Román, Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Mestra de l’Escola del Parc de El Prat de Llobregat.: “Treball en Valors I”

Càpsula formativa 1: “Comunicació amb les famílies” (Esports individuals i col·lectius)

1a càpsula formativa online per a tècnics i tècniques d’esports individuals i col·lectius, a càrrec del Psicòleg de l’esport Pere Alastrué: “Comunicació amb les famílies”