40 anys CEBLLOB

40 Anys de Consell Esportiu

Esport i democratització al Baix Llobregat: 40 anys fent Consell

Amb motiu del 40è Aniversari del Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB), la Comissió Directiva va realitzar una recerca històrica documental per  reconstruir la vida del CEBLLOB i el seu paper esportiu, social i cultural durant els seus quaranta anys de trajectòria en un context històric canviant, en un territori divers i en relació amb amplis sectors populars de la societat.

La recerca es va centrar en el període de vida del CEBLLOB (1980-2020) i en el del seu context anterior més immediat (1970-1980), etapes clau per entendre la seva existència.

Tot aquest coneixement s’ha traslladat en diferents suports per divulgar-lo arreu del territori: l’exposició del 40è aniversari, el llibre catàleg i el material didàctic per a l’àmbit escolar.

Exposició del 40è aniversari

Es tracta d’una exposició dedicada a la vessant social de l’activitat física i esportiva. El recorregut en imatges, pensat per a un públic expert i no expert, mostra els valors que han envoltat el món de l’esport durant aquests 40 anys com el gènere o la interculturalitat.

L’exposició vol posar en relleu el paper que ha jugat el CEBLLOB en la promoció de conceptes  fonamentals per a la societat com l’educació, la salut i la cohesió territorial amb un format atractiu i dinàmic on domina la imatge fotogràfica i on el protagonisme és de la ciutadania, els clubs i les escoles de la comarca.

L’exposició es podrà visitar des del 8 de gener fins al 28 de febrer al CEM Les Moreres d’Esplugues de Llobregat, ubicat a la Plaça les Moreres s/n. L’horari és de dilluns a diumenge de 9:00h a 21:00h.

Us hi esperem!

Ja heu visitat l’exposició? Ompliu aquest qüestionari per validar els vostres nous coneixements i participareu en el sorteig d’un pack de material promocional del CEBLLOB .

Llibre catàleg

Publicació que perdurarà com el llibre de la història del CEBLLOB, amb un format gràfic ampli, amb textos divulgatius i dinàmics i amb un eminent caràcter didàctic (imatges, documents, peces i recursos de la pròpia exposició).

Material didàctic específic

Material didàctic específic per a treballar en l’àmbit educatiu escolar i en la mateixa exposició

Per poder disposar d’aquest material és imprescindible participar en el programa d’activitats incloses en el projecte del 40è Aniversari del Consell Esportiu del Baix Llobregat.

Us animem a participar! Envieu el full de compromís al Consell Esportiu del Baix Llobregat.


Notícies relacionades