40 anys CEBLLOB

40 Anys de Consell Esportiu

Esport i democratització al Baix Llobregat: 40 anys fent Consell

Amb motiu del 40è Aniversari del Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB), la Comissió Directiva va realitzar una recerca històrica documental per  reconstruir la vida del CEBLLOB i el seu paper esportiu, social i cultural durant els seus quaranta anys de trajectòria en un context històric canviant, en un territori divers i en relació amb amplis sectors populars de la societat.

La recerca es va centrar en el període de vida del CEBLLOB (1980-2020) i en el del seu context anterior més immediat (1970-1980), etapes clau per entendre la seva existència.

Tot aquest coneixement s’ha traslladat en diferents suports per divulgar-lo arreu del territori: l’exposició del 40è aniversari, el llibre catàleg i el material didàctic per a l’àmbit escolar.

Exposició del 40è aniversari

Es tracta d’una exposició dedicada a la vessant social de l’activitat física i esportiva. El recorregut en imatges, pensat per a un públic expert i no expert, mostra els valors que han envoltat el món de l’esport durant aquests 40 anys com el gènere o la interculturalitat.

L’exposició vol posar en relleu el paper que ha jugat el CEBLLOB en la promoció de conceptes  fonamentals per a la societat com l’educació, la salut i la cohesió territorial amb un format atractiu i dinàmic on domina la imatge fotogràfica i on el protagonisme és de la ciutadania, els clubs i les escoles de la comarca.

L’exposició es podrà visitar des del 21 de maig fins al 12 de juliol al Casal Can Massallera, ubicat al Carrer Mallorca 30 de Sant Boi de Llobregat. L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 22 h, dissabtes i diumenges de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

Us hi esperem!

Ja heu visitat l’exposició? Ompliu aquest qüestionari per validar els vostres nous coneixements i participareu en el sorteig d’un pack de material promocional del CEBLLOB .

Llibre catàleg

Publicació que perdurarà com el llibre de la història del CEBLLOB, amb un format gràfic ampli, amb textos divulgatius i dinàmics i amb un eminent caràcter didàctic (imatges, documents, peces i recursos de la pròpia exposició).

Material didàctic específic

Material didàctic específic per a treballar en l’àmbit educatiu escolar i en la mateixa exposició

Per poder disposar d’aquest material és imprescindible participar en el programa d’activitats incloses en el projecte del 40è Aniversari del Consell Esportiu del Baix Llobregat.

Us animem a participar! Envieu el full de compromís al Consell Esportiu del Baix Llobregat.


Notícies relacionades