Conferència final del projecte Green Play

Després de dos anys d’intens treball, el Green Play, projecte basat en el model de competició Juga Verd Play de la nostra comarca i que ha estat cofinançat pel programa Erasmus +, arriba al seu final.

El projecte Green Play està liderat pel Consell Esportiu del Baix Llobregat i per la seva execució ha comptat amb cinc entitats associades: Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (Finlàndia), Società Sportiva Lazio (Itàlia), Fundaçao Sporting Clube (Portugal), Sport et Citoyenneté (França) i Institut per la Ricerca Sociale (Itàlia).

La premissa bàsica del projecte és que si es vol educar en valors, l’objectiu d’obtenir més punts que l’adversari no pot ser l’única condició per guanyar el partit; els valors positius  i el comportament cívic també compten.

Per concloure el projecte, els socis organitzen una conferència final per compartir i avaluar l’experiència.

L’acte tindrà lloc al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca el 22 de novembre i reunirà representants d’institucions europees, autoritats comarcals i locals, organitzacions i associacions esportives i experts de diferents països per intercanviar coneixements, experiències i bones pràctiques sobre el FairPlay en l’esport.

Trobareu el programa de la conferència fent clic aquí.

La inscripció és totalment gratuïta i es podrà formalitzar fins el 16 de novembre a les 12:00 a través del següent enllaç.

La inscripció a l’acte és obligatòria.