PRESENTACIÓ


 

El Consell Esportiu del Baix Llobregat organitza el II Congrés Juga Verd Play. Els valors també compten, que tindrà lloc al Centre Cívic Les Tovalloles de Sant Feliu de Llobregat el dia 21 de setembre de 2019.

El Congrés Juga Verd Play es presenta com un espai on aportar coneixements, experiències i reflexions per part dels diferents protagonistes de la pràctica esportiva escolar, una oportunitat enriquidora per definir cap on volem que vagi l’esport educatiu de la nostra comarca.

Seguint la línia iniciada ara fa 6 anys, quan vam començar a donar rellevància als valors en el sí de la competició, des del CEBLLOB seguim treballant per fer que els valors siguin determinants en l’educació, en l’esport i en la vida. El Congrés és una gran oportunitat de trobada de tots els agents implicats en l’esport escolar: famílies, professorat, personal tècnic, polítics i polítiques, equips directius, tut@rs de joc, psicòlegs/es, esportistes i totes les persones interessades en l’esport en edat escolar.

Estem convençuts que les ponències, els grups de treball, la taula rodona i totes les activitats de la jornada ens engrescaran a seguir fent la nostra feina amb professionalitat i entusiasme.

Us hi esperem.