Des del Consell Esportiu del Baix Llobregat posem en marxa una nova iniciativa: “Lliga de Reptes Juga Verd Play Esports Individuals”. Una proposta que pretén mantenir-nos connectats mitjançant una competició a distància, basada en reptes que inclouran tant el treball d’aspectes tècnics com el de valors. En funció de la puntuació aconseguida durant l’execució dels reptes, s’aniran actualitzant les classificacions per categories.

A continuació detallem les novetats d’aquesta 2ª FASEInfografia lliga reptes JVP Esports Individuals

2a FASE

Criteris per participar

Podran participar els centres educatius i les entitats d’esports individuals de les categories des d’Educació Infantil fins Juvenil (2017- 2003).

Com participar?

Cada dilluns es comunicarà el repte de la setmana a la web, en xarxes socials i via correu electrònic.

  • Esportistes: Han de superar el repte de la setmana, el qual serà explicat i dinamitzat pel tècnic/a, durant un dels entrenaments.
  • Tècnics/ques: Han de registrar l’execució del repte a través de l’enllaç* o pel QR* i enviar el vídeo de la superació del repte a alex@cebllob.cat a través de www.wetransfer.com.

QR Formulari Esports Individuals 

Compartiu un vídeo o foto del repte a Instagram etiquetant-nos: @cebllob #LligaReptesJVP #EsportsIndividuals.

Puntuació:

Un cop el/la tècnic/a hagi fet el registre de del repte de la setmana a través de l’enllaç o pel QR, l’equip obtindrà la puntuació que li pertoqui. En cada repte, es podran aconseguir un total de 10 punts, distribuïts de la següent manera:

  • 2 punts: participar
  • 3 punts: reflexió final del treball en valors
  • 2 punts: compartir un vídeo o foto a Instagram fent el repte i etiquetar-nos: @cebllob #LligaReptesJVP #EsportsIndividuals.
  • 3 punts: superar el repte de la setmana proposat (1 punt repte no superat, 2 punts repte superat, 3 punts reptes superat amb enviament de vídeo).

RESUM 1ª FASE (30/11/20 – 20/12/20)