Noves propostes de senderisme i marxa nòrdica
Us presentem la 11ena activitat i darrera actuació formativa dins del nostre “PLA DE FORMACIÓ PER AL PROFESSORAT D’EF” (amb el reconeixement del Departament d’Ensenyament), serà de “Noves propostes de senderisme, marxa nòrdica i altres activitats al medi natural”, el dissabte 4 de juny al matí de 9 a 13.30h. Per a més informació i poder inscriviu-vos-hi, premeu:
Pedals als Casals
El Consell Esportiu del Baix Llobregat amb el suport dels Ajuntaments de Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Sant Just Desvern ofereix aquesta jornada ludicoesportiva per als Casals d’estiu, activitat d’iniciació al ciclisme. Per a més informació i inscripcions premeu a:
Fem mar al Baix Llobregat
L’ activitat “Fem mar al Baix Llobregat” és una proposta basada en el programa de les darreres edicions de les “Jornades de Recreació Esportiva” de la Diputació de Barcelona que constarà d’activitats de navegació i ludicoesportives a la platja de Castelldefels, en torn de matí
Taula rodona: “Els valors de l’esport paralímpic”
Us informem que el proper dijous 19 de maig el Consell Esportiu del Baix Llobregat organitza conjuntament amb la Federació Catalana d’Esports de Persones amb una Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Discapacitats Visuals (FCEC), una taula rodona sobre “Els valors de l’esport paralímpic” per reconèixer així a tots els i les esportistes preseleccionats pels Jocs Paralímpics de Rio i alhora fer èmfasi en els valors positius de l’esport. La jornada es celebrarà a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Llobregat (Parc Torreblanca, Ctra. Nacional 340 km 1249 de Sant Feliu de Llobregat) de 18 h a 19.30 h i estarà oberta a totes les persones vinculades al món de l’esport. La inscripció és gratuïta, premeu:
Fase Sector d’esports d’equip
Ja s’ha superat la primera jornada de la Fase Sector amb les competicions de Bàsquet, Futbol Sala fins infantils i Handbol Infantil Masculí. En la secció adjunta podeu veure els resultats i la resta d’horaris i categories pendents per disputar-se.
Curs de RECICLAJOC per al professorat d’ EF
Us presentem la 10ena i penúltima activitat formativa dins del nostre “PLA DE FORMACIÓ PER AL PROFESSORAT D’EF” (amb el reconeixement del Departament d’Ensenyament), serà de RECICLAJOC: DÓNA JOC AL MATERIAL DE REBUIG, el dissabte 21 de maig al matí de 9.00h a 13.30h a l’Escola Salvador Lluch (Carrer de Sant Joan, 31) de Gavà. Per a més informació premeu:
Curs d’iniciació en bici per adults
Fa temps que vols aprendre a anar en bici però no t’atreveixes? Ara ho pots fer! Al Parc Ciclista del Llobregat realitzem un curs de 4 sessions a càrrec d’ un tècnic de ciclisme que ensenyarà les tècniques bàsiques per anar en bici. L’activitat va dirigida a persones adultes, a partir de 18 anys i es portar a terme els dijous 5, 12, 19 i 26 de maig de 18 a 19h amb un preu total de 30€. Per a més informació premeu: