Be Active, Be Healthy

L’obesitat i el sobrepès són un veritable problema en la salut mundial, amb importants conseqüències físiques i emocionals que afecten el benestar social general. Tot i que aquesta qüestió no és, ni pot ser, la més important dins de l’àmbit educatiu, sí que hem de donar resposta, de manera raonable, a la inquietud social que genera tant en les famílies com en els responsables públics.

L’obesitat entre els nens i adolescents ha augmentat a tot el món, prenent en aquests últims anys proporcions alarmants en molts països, esdevenint un problema greu que s’ha d’abordar amb urgència.

En efecte, la presència d’aquest alt percentatge de nens i joves amb sobrepès i obesitat ha sigut el detonant de nombroses investigacions, estudis i programes d’iniciativa pública i privada.

És per això, que des del Consell Esportiu del Baix Llobregat hem confeccionat  el “Be Active, Be Healthy” on presentem 10 jocs populars relacionats amb l’aprenentatge dels hàbits saludables i una alimentació equilibrada.

A més a més, aquest programa, tal i com el seu nom indica, serà efectuat en Anglès, sempre tenint present el nivell dels escolars a l’hora de fer la presentació i realització de l’activitat.
Aquest programa està pensat per donar a conèixer als escolars què suposa l’obesitat, el sobrepès i el sedentarisme i com promoure de manera eficaç, un estil de vida saludable dins l’entorn escolar, a casa i en la comunitat.

Inscripcions:

El període d’inscripció finalitzarà el divendres 13 d’octubre de 2023.

Omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ On line fent click al botó:

Procés d'inscripció

  • Fer el pagament de 70€ per sessió grup/classe. (Un cop confirmada la inscripció us farem arribar el número de compte al qual heu de fer l’ingrés del vostre centre).
  • Enviar-nos el resguard de pagament a promosalut@cebllob.cat 15 dies abans del inici de l’activitat.
  • Tota reserva no pagada dins d’aquest termini, quedarà automàticament anul·lada.
  • Es faran reemborsaments només en cas de suspendre l’activitat per qüestions meteorològiques.

A qui va dirigit?

Aquesta activitat està dirigida als nens/es de 1r de primària fins a 6è de primària

Quan?

L’activitat està oberta des del 2 d’octubre de 2023 fins al 21 de juny de 2024, i segons disponibilitat.

Horari

El taller pràctic tindrà una durada d’una hora i mitja. L’horari de l’activitat es concretarà entre el Consell Esportiu i el centre educatiu.

Quines activitats farem?

Al “Be Active, Be Healthy” presentem 10 jocs populars relacionats amb l’aprenentatge dels hàbits saludables i una alimentació equilibrada.

A més a més, aquest programa, tal i com el seu nom indica, serà efectuat en Anglès, sempre tenint present el nivell dels escolars a l’hora de fer la presentació i realització de l’activitat.

*L’organització es reserva el dret de modificar algunes de les activitats per qüestions organitzatives. 

Què cal portar?

– Roba i sabatilles esportives.

-Ampolla d’aigua.

On es farà?

AL MATEIX CENTRE EDUCATIU

Recomanable disposar de pati, pista exterior o gimnàs i lavabo per rentar-se les mans.