El I Congrés Juga Verd Play: “Els valors també compten” és un pas més per tal de reforçar l’aposta que fa 5 anys va fer el Consell Esportiu del Baix Llobregat amb el llançament del programa Juga Verd Play. Llavors, va ser pioner prioritzant els valors, la bona conducta en el terreny de joc respecte del resultat final de la jornada esportiva. Avui, amb el I Congrés Juga Verd Play, volem ser novament capdavanters i donar un altre pas endavant per conscienciar el nostre entorn més proper però també  la nostra societat que l’esport pot ser una gran eina educativa però també una font de conductes no desitjades QUE CAL RECONDUIR.

Amb aquest I Congrés Juga Verd Play pretenem donar un segon impuls agrupant els diferents actors de la pràctica esportiva escolar de la nostra comarca, FENT-LOS PARTÍCIPS de l’anàlisi de dades, les reflexions i les conclusions, cap a on volem dirigir l’esport educatiu de la nostra comarca.

És per tant una gran oportunitat per trobar-nos mares, pares, professors, mestres, polítics, tècnics municipals, entrenadors, psicòlegs, dinamitzadors, esportistes i tots aquells que creguin que poden fer aportacions per millorar l’esport en edat escolar. Per aquest motiu hem volgut concentrar tot el Congrés en un dia, el 28 d’octubre, en el mateix lloc on va començar, en el Citi Lab de Cornellà de Llobregat.

Us hi esperem.