Us informem que per tercer any consecutiu el Consell Esportiu ofereix als centres educatius de primària el programa: Patis saludables: Juga Verd Play amb la classe!

Aquesta activitat té per finalitat incrementar l’activitat física mitjançant un contagi positiu entre els mateixos alumnes. La jornada es desenvoluparà en el mateix centre educatiu  i les activitats i el sistema d’avaluació estan dissenyats de manera que els alumnes amb bons hàbits traslladin les seves bones pràctiques esportives i alimentàries als alumnes més sedentaris.

En aquest sentit, aquesta proposta  pretén fomentar una dinàmica global de classe, de manera que  el resultat final sigui un objectiu compartit per tots i totes, és a dir, que el fet de guanyar o perdre sigui la suma del conjunt de la classe per tal d’afavorir valors universals com la cohesió i el treball en equip, l’esforç, la superació, la companyonia etc.

Com es desenvolupa?

El projecte està dividit en tres fases:

Fase 1) Sessió en la qual aniran 2 professionals a la vostra escola i realitzaran una activitat de patis saludables amb un conjunt de 4 reptes a realitzar entre tota la classe. En aquesta sessió es deixarà material de motivació i ja es donarà per iniciada la següent fase.

Fase 2) Realització dels reptes de pati mitjançant un dossier amb unes propostes per realitzar durant els patis i que serviran per motivar i assolir una màxima participació. Aquestes propostes estan dissenyades per ser assolides en grups de 6 alumnes.

Fase 3) Trobada (voluntària) amb altres centres per compartir diferents reptes i la manera de treballar-hi: la data serà el dijous 23 de març de 2017, preu 4€.

Quin horari seguirem?

La jornada tindrà una durada d’una hora i trenta minuts. El Consell Esportiu proposa dur a terme la jornada els dimecres, dijous o divendres de 9 a dos quarts d’11. L’activitat està adreçada als alumnes de 5è i 6è de primària, amb un grup mínim de 50 alumnes (per inscripcions menors o majors poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu del Baix Llobregat).

Procés d’inscripció i preu  

El procés per formalitzar la inscripció és el següent:

  1. Omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ que trobareu a la pàgina web del Consell Esportiu del Baix Llobregat (cebllob.cat) o directament en el següent enllaç: Premeu aquí per a realitzar la inscripció
  2. Tot seguit ens posarem en contacte amb vosaltres mitjançat el correu salut@cebllob.cat per tal de confirmar la reserva i donar-vos tota la informació corresponent.
  3. Places limitades. Les reserves es realitzaran en funció de l’ordre d’arribada d’inscripcions.
  4. L’activitat és gratuïta per a centres del Pla Català de l’Esport a l’Escola (PCEE). La resta de centres no inscrits al PCEE podran tramitar la inscripció per un import de 2€/alumne.

Consulteu el document adjunt amb tota la informació detallada o bé descarregue-vos el dossier informatiu aquí.

patis-saludables