Nou Baix Dance a Castelldefels

El Nou Baix Dance és una jornada oberta per a entitats esportives, escoles de dansa i centres educatius del Baix Llobregat, que pretén fer mostra del treball creatiu a través de l’expressió corporal, el moviment i la dansa.

Aquesta nova edició del Nou Baix Dance es farà al Complex Esportiu Municipal Can Roca, Castelldefels el dia 19 de març de 9h a 14h.

Informació

DATA: Dissabte 19 de març de 2022

HORA: 09h a 14h *L’horari pot fluctuar en funció del nombre d’inscripcions.

LLOC: Complex Esportiu Municipal Can Roca, Carrer del Castanyer, s/n, 08860 Castelldefels, Barcelona. L’escenari serà el terreny de joc de la pista poliesportiva (no hi ha limitació d’espai).

Com podem inscriure'ns?

A través del formulari d’inscripció i abans del divendres 11 de març de 2022 com a data màxima.
La música de l’actuació s’haurà d’enviar mitjançant la pàgina web: www.wetransfer.com al correu electrònic alex@cebllob.cat .

Data límit d’inscripció: Divendres 11 de març de 2022. La inscripció és gratuïta.

Per participar tot esportista, haurà de tenir l’assegurança esportiva tramitada pel curs 2021 – 2022, a través del PCEE o dels JEEC.
*En el cas que no disposeu d’assegurança via PCEE o JEEC i en tingueu una contractada mitjançant la vostra AFA o amb qualsevol altra companyia asseguradora, podreu participar-hi sempre que us poseu en contacte amb alex@cebllob.cat (93 685 20 39 Ext. 2) per contrastar que les condicions de la vostra pòlissa tenen les càpsules adients.

Organitzacions d'entrada i sortides de grups

Hi haurà dos accessos diferents: una entrada per participants i tècnics/ques i un accés per a públic amb reserva d’entrades. Abans de la jornada, es facilitarà la informació on es detallarà l’horari i gestió d’espais.
*És important que els participants vinguin amb el vestuari posat, per permetre l’agilitat a l’hora de fer les entrades i sortides de la instal·lació.

Ordre d'actuacions

L’ordre d’actuacions es publicarà el dimarts 15 de març a la web del Consell Esportiu del Baix Llobregat (www.cebllob.cat) i es farà arribar per correu electrònic als responsables dels grups participants.

Per més info: alex@cebllob.cat