Fugim de la LGTBIfòbia

Fugim de la LGTBIFÒBIA és un nou programa impulsat pel Consell Esportiu del Baix Llobregat amb l’objectiu de promoure la sensibilització i la prevenció de la discriminació per raó d’orientació sexual als centres educatius, entitats i administracions vinculades a l’esport i l’educació física.

Seminari "La LGTBIfòbia a l'esport: accions i reptes"

El passat divendres 16 de setembre l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona va organitzar un seminari presencial per abordar diferents aspectes a l’entorn de la LGTBIfòbia a l’esport, on el CEBLLOB va estar present exposant el seu programa “Fugim de la LGTBIfòbia” (del min 37 al min 47).

Podeu visualitzar tot el vídeo per conèixer les Línies de treball sobre el col·lectiu LGTBI+ a la demarcació de Barcelona, extretes de l’estudi sobre la incorporació de la perspectiva de gènere en el sistema esportiu local, i una taula d’experiències del territori de lluita en contra la LGTBIfòbia.

Activitats

Escape Room “Fugim de la LGTBIfòbia” (Gavà – 30/06/24)

Escape Room “Fugim de la LGTBIfòbia” (Corbera de Llobregat – 26/06/24)

Escape Room “Fugim de la LGTBIfòbia” (Pallejà – 17/05/24)

Recursos

Eines inclusives LGTBI+ del Consejo COLEF i el CSD

El COPLEFC ens dóna a conèixer la publicació “eines per un sector esportiu més inclusiu amb els col·lectius LGTBI+”
Normalitzar la participació a la pràctica esportiva sense discriminació per raó de sexe, orientació o identitat sexual és reponsabilitat de tothom!