Fugim de la LGTBIfòbia

Fugim de la LGTBIFÒBIA és un nou programa impulsat pel Consell Esportiu del Baix Llobregat amb l’objectiu de promoure la sensibilització i la prevenció de la discriminació per raó d’orientació sexual als centres educatius, entitats i administracions vinculades a l’esport i l’educació física.

Seminari "La LGTBI-fòbia a l'esport: accions i reptes"

El passat divendres 16 de setembre l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona va organitzar un seminari presencial per abordar diferents aspectes a l’entorn de la LGTBI-fòbia a l’esport, on el CEBLLOB va estar present exposant el seu programa “Fugim de la LGTBI-fòbia” (del min 37 al min 47).

Podeu visualitzar tot el vídeo per conèixer les Línies de treball sobre el col·lectiu LGTBI+ a la demarcació de Barcelona, extretes de l’estudi sobre la incorporació de la perspectiva de gènere en el sistema esportiu local, i una taula d’experiències del territori de lluita en contra la LGTBI-fòbia.

Activitats

Esape Room “Fugim de la LGTBIfòbia” (Cornellà de Llobregat – 16/02/24)

Escape Room – Fugim de la LGTBIfòbia (13 de maig de 17h a 20h, Vallirana)

Activitat “Escape Room: Fugim de la LGTBIfòbia” el proper disssabte 13/05/23 de 17h a 20h al Mercat de l’Alegria, organitzat pel Grup d’Esplai de Vallirana i l’Ajuntament de Vallirana.

L’Activitat Física per a tots els gèneres i sexualitats: promovent entorns segurs

Formació: L’Activitat Física per a tots els gèneres i sexualitats: promovent entorns segurs (14 de febrer de 2023, de 18h a 20h).

Recursos

Eines inclusives LGTBI+ del Consejo COLEF i el CSD

El COPLEFC ens dóna a conèixer la publicació “eines per un sector esportiu més inclusiu amb els col·lectius LGTBI+”
Normalitzar la participació a la pràctica esportiva sense discriminació per raó de sexe, orientació o identitat sexual és reponsabilitat de tothom!