Formació Esport Popular

Des de l’apartat d’Esport Popular us oferim activitats formatives relatives a temes d’interès general pensades especialment per al públic adult. Es tracta de tallers o càpsules teoricopràctiques vinculades a la pràctica física i esportiva per a tothom, als hàbits saludables, als valors,  a la divulgació d’activitats esportives poc conegudes…

Formacions

L’Activitat Física per a tots els gèneres i sexualitats: promovent entorns segurs

Formació: L’Activitat Física per a tots els gèneres i sexualitats: promovent entorns segurs (14 de febrer de 2023, de 18h a 20h).

Força i mobilitat. Complements inseparables

El dia 19 d’abril t’oferim la sessió on line Força i mobilitat. Complements inseparables. Per aprendre com entrenar tot el cos gairebé sense material i des de casa!

Aprenem entre pedals

El taller d’iniciació al ciclisme aprenem entre pedals és una proposta per a tota la família per millorar les habilitats i el coneixement de la bicicleta. Activitat presencial al Parc ciclista del Llobregat!

Sessió de treball de la musculatura abdominal profunda i del sòl pelvià

El dia 8 de març us oferim una sessió de treball de la musculatura abdominal profunda i del sòl pelvià.
Una càpsula formativa de control de sinèrgies musculars abdomino-lumbo-pèlviques.
Dirigida al públic adult, tant homes com dones interessades a conèixer amb més detall com treballar aquests grups musculars.

La meva esquena i jo. Mètode Feldenkrais

El dia 19 de gener a les 18:30 h tindrà lloc la càpsula formativa la meva esquena i jo, una proposta d’Autoconsciència a Través del Moviment, modalitat grupal del Mètode Feldenkrais.
Es realitzarà on line.